Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ново детско игралиште

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска градоначалникот Максим Димитриевски го посети паркот и новото детско  игралиште што се наоѓа спроти поранешен маркет Туш. Изградбата на детскиот парк е преку проектот „Чиста околина – здрава животна средина“ на Центарот за ромска заедница ДРОМ – Куманово, кој се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан – ReLOaD, која е финансирана од Европската унија (ЕУ), со учество на Општина Куманово, а ја спроведува Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст