Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shesh i ri lojërash për fëmijë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, vizitoi parkun dhe sheshin e ri të lojërave për fëmijë të vendosur përballë ish marketit Tush. Ndërtimi i parkut për fëmijë është bërë përmes projektit “Mjedisi i pastër – Mjedisi i shëndetshëm” i Qendrës së Komunitetit Rom DROM – Kumanovë, i cili zbatohet në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD, i financuar nga Bashkimi Evropian (BE) , me pjesëmarrjen e Komunës së Kumanovës, dhe implementon Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP).

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст