Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нов боксерски клуб ,,Куманово-84”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод отварањето на новиот боксерски клуб БК „Куманово – 84„,градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше на тренингот на овој клуб.Како љубител и подржувач на спортот Димитриевски ја опреми боксерската сала со потребните реквизити и спортска опрема за децата кои тренираат. Се со една цел, Куманово во иднина да има европски, светски и олимписки шампиони во бокс.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст