Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Klub i ri i boksit “Kumanova – 84”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e hapjes së klubit të ri të boksit KB “Kumanova – 84”, Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, sot ishte i pranishëm në stërvitje të këtij klubi. Si simpatizues dhe përkrahës i sportit, Dimitrievski, e pajisi palestrën e boksit me rekuizitat e nevojshme dhe pajisjet sportive për fëmijët që stërviten. E gjithë kjo, me qëllim që Kumanova në të ardhmen të ketë kampion evropian, botëror dhe olimpik në boks.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст