Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Објектот “Синоличка” со проширен капацитет

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски и Министерот за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска го посетија објектот “Синоличка”, кој е составен дел на Јавната општинска установа Детска градинка“Ангел Шајче”-Куманово.Целтана посетата бешезавршената изградба,односно градежно-занаетчиски работи и опремување надоградениот делна објектот.Извршена е промена на капацитетот преку изградба на нов дел со приземје, поврзан со стариот дел на објектот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст