Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за прибирање на понуди (Екскурзии – ООУ „Христијан Карпош“)

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врз основа на член 17,18 и член 19 од Правилникот и начинот за изведување на ученички екскурзии и други слободни активности на учениците од основните училишта ООУ „Христијан Карпош„ Куманово објавува

 

О Г Л А С

За прибирање на понуди за

 

  1. Изведување на еднодневна екскурзија до Крушево за учениците од III одделение
  2. Изведување на дводневна екскурзија низ Источна Макеоднија за ученици од VI одделение, 4 и 5 Јуни 2018 година.
  3. Изведување на тридневна екскурзија низ Западна Македонија за ученици од IX одделение, 21,22 и 23 Мај 2018 година.
  4. Реализација на анстава во природа во Охрид со ученици од V одделение 2,3,и 4 Мај 2018 година.
  5. Еднодневен излет локалитет Пелинце

 

Огласот трае пет дена од денот на неговото објавување.

Заинтересираните правни субјекти можат да ја подигнат тендерската документација од архивата на училиштето секој работен ден од 10:00 – 12:00 часот и да ги достават своите понуди до ООУ „Христијан Карпош„ Куманово ул.„Радое Димиќ„бб, со назнака до Комисија за прибирање на понуди за екскурзии.

 

 

Контакт тел: 031 422 951                                    ООУ „Христијан Карпош„Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст