Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ОГЛАС ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА КУМАНОВО

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ГО ОБЈАВУВА СЛЕДНИОТ ОГЛАС ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА КУМАНОВО:

Преземи ПДФ документ: Оглас за уредување на општински линиски превоз на патници на подрачјето на Општина Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст