Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан Денот на пожарникарството

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод Денот на пожарникарството, Противпожарен сојуз на Општина Куманово одржа тактичко показна вежба – вежба за евакуација во објектот на OOУ „Кочо Рацин“. Пред присутните, на настанот се обрати Секретарот на Општина Куманово Десанка Стошевска.

Општинскиот противпожарен сојуз од Куманово вежбата ја подготви во соработка со Општина Куманово, ТППЕ Куманово, Дирекцијата за заштита и спасување, СВР Куманово. OOУ „Кочо Рацин“ и Општинската организација на Црвен Крст Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст