Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан Ден на Општина Чукарица

Делегација од Општина Куманово присуствуваше на свеченото одбележување на 111 години постоење на Општина Чукарица (Белград, Република Србија).
Соработката меѓу збратимените општини успешно продолжува со интензивни активности, кои ќе донесат нови идеи и реални можности за отпочнување на проекти, кои ќе бидат значајни за граѓаните.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст