Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан патрониот празник на СОУ „Перо Наков“

Денеска средното училиште „Перо Наков“ го прослави својот патронат. По тој повод, во училиштето цвеќе положија директорката и вработените во училиштето, претставници од Општина Куманово и учениците. Се одржа пригодна програма на која беше презентирана работата на училиштето во изминатиот период и достигнувањата на учениците на различни полиња.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст