Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан празникот Св.Трифун

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во ССОУ “Киро Бурназ”-Куманово денеска традиционално беше одбележан празникот Св.Трифун, со закројување на лозје и пригодна програма за оваа прилика. На настанот присуствуваа Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски,  претседателот на Совет на општината, претставници на општинската администрација, советници, наставници и уеници. Градоначалникот пред присутните го честита празникот, посакувајќи и понатаму да се негува оваа традиција.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст