Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан јубилејот 110 години Градска музика

Градската музика “Илинден“ прослави 110 години постоење. По тој повод во Занаетчиски Дом – Куманово, се одржа Свечена академија со богата културно – уметничка програма.
Пред присутните се обрати Градоначалникот Максим Димитриевски и претседателот на друштвото, Ѓорѓи Спасовски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст