Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележување на Ден на град – 11 Ноември

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Оваа година Ден на град – 11 Ноември ќе се одбележи скромно, со намален број на настани под посебни протоколи и мерки за заштита од корона вирусот. Денеска градоначалникот Димитриевски на прес конференција, им го честиташе празникот на граѓаните и истакна дека, средставата што беа наменети за одржување на празничниот концерт, огнометот и новогодишното украсување на градот, ќе бидат наменети за обезбедување и набавка на таблети и друга електронска опрема, која ќе се користи за он – лајн настава за учeниците.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст