Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржана акцијата „Заедно сме побезбедни“

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска под мотото „Заедно сме побезбедни“ се одржа акција организирана од СВР Куманово, Црвен Крст Куманово и Мото Клуб Мечки.
Акцијата која има за цел подигање на свесноста и сообраќајната култура, започна со мото дефиле од пред Спортска Сала, а заврши на градскиот плоштад.
Тука од страна на СВР Куманово и Црвен Крст се одржа кратко предавање за важноста од носење на соодветна опрема и давање на прва помош.
Градоначалникот Максим Димитриевски зеде активно учество во текот на целата акција.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст