Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksioni “Bashkë jemi më të sigurtë”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën moton “Bashkë jemi më të sigurtë” është mbajtur relizuar aksioni i organizuar nga SPB Kumanovë, Kryqi i Kuq – Kumanovë dhe Moto Klubi “Meçki” (Arinjtë).
Aksioni i cili ka për qëllim ta ngrisë vetëdijen dhe kulturën në trafik, ka filluar me defile të motoristëve para Palestrës së Sportit, dhe përfundoi në sheshin e qytetit.
Këtu, nga ana e SPB Kumanovë dhe Kryqit të Kuq është mbajtur një ligjëratë e shkurtër për rëndësinë e mbajtjes së pajisjeve të nevojshme dhe dhënien e ndihmës së parë.
Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte pjesëmarrës aktiv gjatë gjithë aksionit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст