Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржана средба со претставниците на црногорската заедница во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во рамките на работната посета на Република Северна Македонија на директорот на Управата за дијаспора Предраг Митровиќ заедно со Амбасадорот на Црна Гора во Република С.Македонија Марија Петровиќ, денеска во кружната сала на Зградата на поранешни општестествено-политички организации-Комитет се одржа работна средба со претставниците на црногорската заедница од Куманово. Целта е вмрежување и поврзување со припадниците на оваа заедница од нашиот град.
Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски присуствуваше на средбата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст