Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takimi i mbajtur me përfaqësuesit e komunitetit Malazez në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në kuadër të vizitës së punës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të Drejtorit të Administrimit të Diasporës, Predrag Mitroviq, së bashku me Ambasadorin e Malit të Zi në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Marija Petroviq, në sallën rrethore të ndërtesës së organizatave të mëhershme shoqëroro – politike, u mbajt një takim pune me përfaqësues të komunitetit Malazez nga Kumanova. Qëllimi i këtij takimi ishte rrjetëzimi dhe lidhja me anëtarët e këtij komuniteti në qytetin tonë.
Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski ishte i pranishëm në këtë takim.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст