Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржан Велигденскиот концерт на хорот Св Злата Магленска

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт на Општина Куманово се одржа Велигденски концерт на хорот Св. Злата Магленска. Публиката во занатскиот дом имаше можност да ужива во изведбите на хорот предводени од диригентот Летка Димивска Полизова.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст