Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kori Shën Zlata Maglenska mbajti koncertin e Pashkëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës dhe Fondacionit për Kulturë dhe Sport të Komunës së Kumanovës, u mbajt Koncerti i Pashkëve i korit Shën Zlata Maglenska. Publiku në Shtëpinë e Zejtarëve kishte mundësi të argëtohet nën ekzekutimin e korit, të udhëhequr nga dirigjenti Letka Dimivska Polizova.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст