Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржан состанок на Локален совет за превенција

Денеска во просториите на општина Куманово се одржа состанок на Локален совет за превенција. На истиот се разговараше за Национална стратегија за борба против тероризмот (2018 -2022) и за Национална стратегија за спречување на насилен екстремизам (2018-2022) со можност за имплементација на локално ниво преку натамошни чекори со донесување на Акциски план.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст