Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ООУ “Вук Караџиќ”- Куманово го одбележа својот патронен празникНа свечената приредба по повод патрониот празник, која беше  организирана од страна на учениците и нивните наставници  во училишната спортска сала, присуствуваа Секретарот на Општина Куманово, претседателката со членови од  Советот на Општината,   раководителот на Секторот за образование и претставници од општинската администрација.
ООУ “Вук Караџиќ” ја одбележа 77- та годишнина од своето постоење со богата културно -уметничка програма со наслов “Македонија во срцето”.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст