Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово доставува решенија за присилна наплата за данок на имот на правни лица

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Секторот за даноци и такси од Општина Куманово врши достава  на Решенија  присилна  наплата за данок на имот на правни лица и Решенија за присилна наплата на фирмарина т.е комунална такса за деловна просторија за даночните обврзници кои не си ги подмириле своите обврски за 2017 година. Им укажуваме на сите даночни обврзници кои по горенаведениот основ имаат заостанат и неплатен долг, за да не дојде до присилна наплата потребно е неодложно да ги подмират своите обврски.Сите даночни обврзници имаа пристап до својата финансиска картичка на веб страната на Општина Куманово, а ако имаат платен, но нерегистриран долг даночните обврзници да се јават лично во просториите на Општина Куманово во Сектор за днаоци и такси (спроти Градскиот стадион) секој ден од 08:00 до 16:00 часот. Исто така вршиме достава на опомени за не платен данок на имот на физички лица.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст