Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komuna e Kumanovës i shpërndanë aktvendimet për pagesë të detyrueshme të tatimit të pronës për personat juridik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sektori i tatimeve dhe taksave pranë Komunës së Kumanovës i shpërndanë aktivendimet prë pagesë të detyrueshme të tatimit të pronës për personat jurdik si dhe atkvendimet për pagesë të detyrueshme të taksës për firmë, gjegësisht taksës komunale për hapësirë afariste, për të obliguarit tatimor që nuk i kanë shlyer obligimet e tyre për vitin 2017. Të gjithë të obliguarve tatimor u rekomandojmë që, për të mos ardhur deri te pagesa e detyrueshme, nevojitet që menjëherë t’i shlyejnë obligimet e tyre. të gjithë të obliguarit tatimor kanë qasje te kartela e tyre tatimore në faqen elektronike të Komunës së Kumanovës, e nëse kanë paguar, por nuk janë të regjistruar, të paraqiten personalisht në hapësirat e Komunës së Kumanovës në Sektorin e tatimeve dhe taksace (përballë Stadiumit të qytetit0 çdo ditë prej orës 08:00 deri në ora 16:00. Gjithashtu kemi shpërdarë edhe vërejtjet për mospagim të tatimit për personat fizik.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст