Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Отворена „Етно одаја„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во организација на Регионална занаетчиска комора Куманово денеска беше отворена „Етно одаја„ каде можат да се видат дела изработени во етно стил.  На самиот настан беше потпишан меморандум за соработка помеѓу општина Куманово и Регионална Занаетчиска комора со кој ќе се соработува во областа на културата, обичаите, традиционалните вредности и занаетчиството.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст