Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hapet “Etno oda”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në organizim të Odës Rajonale të Zejtarisë Kumanovë, u hap “Etno oda”, ku mund të shihen punime të bëra në stilin etno. Në këtë ngjarje, u nënshkrua memorandum bashkëpunimi midis Komunës së Kumanovës dhe Odës Rajonale të Zejtarisë, me çka do të bashkëpunohet në sferën e kulturës, zakoneve, vlerave tradicionale dhe zanateve.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст