Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Официјална посета на евроамбасадорот Самуел Жбогар на Општина Куманово

Eвроамбасадорот Самуел Жбогар денеска ја посети Општина Куманово и оствари средба со Градоначалникот Максим Димитериевски. По завршувањето на средбата, Градоначалникот, евроамбасадорот и Министерката за образование и наука Рената Дескоска гo посетија ОСТУ “Наце Буѓони“ во рамки на кампањата за информирање на граѓаните за помош на ЕУ во земјата – “Веруваме во ТЕБЕ, Вложуваме во ТЕБЕ, ЕУ за ТЕБЕ“. Потоа сите заедно ја посетија и СОУ Гимназијата “Сами Фрашери“ .

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст