Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патронен празник на СОУ “Перо Наков”

Учениците заедно со своите наставници, организираа пригодна културна манифестација во чест на патронот на училиштето, СОУ “Перо Наков” – Куманово. На свечената приредба присуствуваа делегации од Општина Куманово и Советот на Општината, кои во знак на почит и благодарност, положија свежо цвеќе пред бистата на народниот херој, Перо Наков.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст