Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поделени новогодишни пакетчиња во “Порака Наша“ и Дневниот центар за лица со посебни потреби

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска, поделија новогодишни пакетчиња на корисниците на двата дневни центри за лицата со посебни потреби.

 

[youtube youtubelink&w=550&h=300&#093]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст