Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Janë ndarë dhuratat e Vitit të Ri në “Porosia Jonë” dhe Qendrën Ditore të personave me nevoja të posaçme

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski së bashku me Kryetaren e Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska, ndanë dhurata për Vitin e Ri për shfrytëzuesit e dy qendrave ditore për personat me nevoja të posaçme.

 

[youtube youtubelink&w=550&h=300&#093]
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст