Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставена нова урбана опрема

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово започна со поставување на нова урбана опрема во центарот на градот. Досега се поставени околу дваесет нови клупи и канти за отпадоци на двата градски плоштади. Се планира да бидат поставени вкупно сто од истите во наредниот период.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст