Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставена хоризонтална и вертикална сигнализација на улиците ,,11-ти Ноември” и ,,Титова Митровачка”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст