Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Është rregulluar sinjalizimi horizontal dhe vertikal në rrugët “11 Nëntori” dhe “Titova Mitrovaçka”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст