Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставени контејнери за примарна селекција на отпад

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска пред градскиот базен,од страна на ЈП “Чистота и Зеленило” беа поставени контејнери за примарна селекција на отпад.Исти такви контејнери ќе бидат поставени и на уште петнаесет локации низ градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст