Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Janë vënë kontejnerë për selektim primar të mbeturinave

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Para pishinës së qytetit, nga NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” janë vënë shporta për selektim primar të mbeturinave. Kontejnerë të ngjajshëm do të vihen edhe në 15 lokacione tjera nëpër qytet.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст