Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поткозјачки литературни средби

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Оваа година по втор пат во Занаетчиски дом, се одржа националната литературна манифестација „Поткозјачки литературни средби 2019„. Настанот кој е дел од програмата за одбележување на 500 години Куманово, е под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, а во организација на „Јустиција„Куманово и „Центарот за култура и културолошки студии„Скопје, ЈОУ Библиотека „Тане Георгиевски„Куманово, Секторот за Култура и спорт и фондација за култура и спорт.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст