Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Takimet Letrare nën Kozjak”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sivjet, për herë të dytë, në Shtëpinë e Artizanateve, u mbajt veprimtaria letrare kombëtare “Takimet Letrare nën Kozjak 2019”. Ngjarja, e cila është pjesë e programit për shënimin e 500 vjetorit të Kumanovës, është nën patronazhin e Kryetarit të Komunës dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, në organizim të “Justicija” Kumanovë dhe “Qendrës për Kulturë dhe Studime Kulturore” Shkup, IPK Biblioteka “Tane Georgievski”, Sektorit të Kulturës dhe Sportit dhe Fondacioni për Kulturë dhe Sport.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст