Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Потпишани договори со десет образовни асистенти

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во 0пштина Куманово беа потпишани договори со десет образовни асистенти,ангажирани преку Програмата Општинскокорисна работа на проектот “Креирање можности за работа за сите, финансирана од Швајцарскатаагенција за развој и соработка во партнерство со Министерството за труд и социјална Политика и Агенција за вработување на РСМ. Проектот ќе се реализира во четири основни училишта:ООУХристијан Карпош, ООУ11-ти Октомври, ООУБраќа Миладиновци и ООУ Крсте Мисирков

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст