Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Потпишан Договор за проектно-техничка документација за рехабилитација на општински основни училишта

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски со
претставници од Министерството за образование и наука и директорите
на општински основни училишта, потпишаа трипартитен Договор за
изработка и ревизија на проектно-техничка документација за
рехабилитација на општинските основни училишта: “Толи Зордумис”, “11
Октомври”, “Христијан Карпош”, “Вук Караџиќ” и “Браќа Рибар”. Согласно
Договорот ќе биде извршена реконструкција на училишните фасади,
пристапни рампи и тоалети за деца со посебни потреби.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст