Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Потпишан колективен договор

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово, синдикалната организација при локалната самоуправа на Општина Куманово и Синдикатот на работниците од управата,правосудните органи и здруженија на граѓани на Р.С. Македонија, потпишаа колективен договор за вработените во општината. Со овој договор се уредуваат статусот,правата,обврските одговорностите и другите прашања во врска со работниот однос на вработените во општината. Скенирана верзија на колективен договор можете да ја погледнете ТУКА

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2020/11/20201030150839884.pdf”]

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст