Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U nënshkrua kontrata kolektive

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës, organizata sindikale e vetëqeverisjes lokale të Komunës së Kumanovës dhe Sindikata e punëtorëve nga administrata, organet gjyqësore dhe shoqatat e qytetarëve të RMV, nënshkruan kontratën kolektive për punonjësit e komunës. Kjo marrëveshje rregullon statusin, të drejtat, detyrimet, përgjegjësitë dhe çështje të tjera në lidhje me punësimin e punonjësve në komunë.
Versionin e skanuar të marrëveshjes kolektive mund ta shihni KËTU

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2020/11/20201030150839884.pdf”]
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст