Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Целовечерен концерт на Здружение на пензионери-Куманово

Во организација на комисијата за култура во рамки на Здружението на пензионери, беше организиран културно – уметнички настан, во чест на празникот 11 Ноември, во НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев”- Куманово.

На сцената настапија пензинери со изведба на народни танци и ора, песни и литературно читање на проза и поезија.
На манифестацијата присуствуваа претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст