Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Празничен мега концерт на градскиот плоштад

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во предвечерието на 11 Ноември, празникот на наше Куманово, на градскиот плоштад се одржа празничен мега концерт, на кој настапија: Пајак, Таско, Барди, Ѓорѓе Давид и Ивана Петерс со  Death Saw.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст