Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПРЕДЛОГ-ПЛАНСКА ПРОГРАМА ЗА ДУП ЗА ДЕЛ ОД УЕ „1“, ДЕЛ ОД УБ 24, ПЛАНСКИ ОПФАТ ПОМЕЃУ УЛ. „2015“, РЕГУЛАЦИЈА НА РЕКА КУМАНОВСКА, ГРАНИЦА НА НАМЕНСКА ЗОНА ПО ГУП, ГРАНИЦА НА УЕ И ГРАНИЦА НА УБ – ОПШТИНА КУМАНОВО Плански период 2021-2026

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

 • ПРЕДЛОГ-ПЛАНСКА ПРОГРАМА
  ЗА ДУП ЗА ДЕЛ ОД УЕ „1“, ДЕЛ
  ОД УБ 24, ПЛАНСКИ ОПФАТ
  ПОМЕЃУ УЛ. „2015“, РЕГУЛАЦИЈА
  НА РЕКА КУМАНОВСКА, ГРАНИЦА
  НА НАМЕНСКА ЗОНА ПО ГУП,
  ГРАНИЦА НА УЕ И ГРАНИЦА НА
  УБ – ОПШТИНА КУМАНОВО
  Плански период 2021-2026 (Превземете ТУКА)
 • Потврда за заверка (Превземете Тука)
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст