Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

PROPOZIM – PROGRAMI I PLANIFIKIMIT PËR PJESË TË PDU, PJESË E NJU “1“, PJESË E BU 24, PËRFSHIRJA E PLANIFIKIMIT NDËRMJET RR. “2015”, RREGULLIMIT TË SHTRATIT TË LUMIT KUMANOVA, KUFIRIT TË ZONËS DEDIKUESE SIPAS PGJU, KUFIRI I NJU DHE KUFIRI I BU – KOMUNA E KUMANOVËS Periudha e planifikimit 2021-2026

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

  • PROPOZIM – PROGRAMI I PLANIFIKIMIT PËR PJESË TË PDU, PJESË E NJU “1“, PJESË E BU 24, PËRFSHIRJA E PLANIFIKIMIT NDËRMJET RR. “2015”, RREGULLIMIT TË SHTRATIT TË LUMIT KUMANOVA, KUFIRIT TË ZONËS DEDIKUESE SIPAS PGJU, KUFIRI I NJU DHE KUFIRI I BU – KOMUNA E KUMANOVËS Periudha e planifikimit 2021-2026 (shkarkojeni KËTU)
  • Vërtetimin për verifikim (shkarkojeni këtu)
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст