Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Презентирани активности на проектот “Меѓуетничка интеграција во образованието” на општински основни училишта “Крсте Мисирков” и “Битолски конгрес”

Вечерва во Занаетчиски дом се одржа промоција на активности во рамки на проектот Меѓуетничка интеграција во образованието, од страна на тимови на општинските основни училишта Крсте Мисирков и Битолски конгрес. Беше презентирана и мапа на културни знамености на Куманово и околината, а присутните имаа можност да го погледнат и документарниот филм за црквата во с.Пезово. На промоцијата присуствуваа секретарот на Општина Куманово и претставници на општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст