Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на Градоначалникот Димитриевски за проекти и активности за изминатиот едногодишен период

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски денеска  одржа прес конференција, на која беа презентирани активностите и проектите реализирани во изминатата година, а по повод тригодишниот мандат како Градоначалник на општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст