Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на претседателот на Советот на општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска претседателот на Советот на општината Атина Мургашанска одржа прес конференција, во пресрет на следната редовна седница на Советот која ќе се одржи на 27.05.2020 (среда). Најавени беа теми и иницијативи, предизвикани од состојбата со COVID-19, на кои ќе се дискутира и решава на седницата. Се потенцираше целосното ослободување од плаќање на надоместок за престој на децата во ЈОУДГ “Ангел Шајче”-Куманово, за период од почетокот на затварањето  се до повторно отворање.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст