Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Konferencë për media e kryetarit të Këshilllit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Këshillit të Komunës së Kkumanovës, Atina Murgashanska, mbajti konferencë për media, në vigjilje të mbledhjes së rregullt të radhës, që do të mbahet më 27.05.2020 (e mërkurë). Janë paralajmëruar tema dhe nisma, të shkaktuara nga gjendja me COVID-19, ku do të diskutohet dhe vendoset në mbledhje. U potencua lirimi i plotë nga pagesa për qëndrim të fëmijëve në IPKKF “Angell Shajçe” – Kumanovë, për periudhën nga fillimi i mbylljes deri në hapjen e sërishme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст