Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на претседателот на Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување на награди и признанија

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Претседателот на Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување на награди и признанија, Сашо Милковски денеска на прес конференција ги соопшти добитниците на Ноемвриска награда на општина Куманово за 2020 година. Оваа година листата на добитници, сосема заслужено, ја одбележаа еминентни лекари, кои одиграа клучна улога  во периодот од започнувањето на пандемијата предизвикана од COVID-19.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст