Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција по повод одржување на првиот Меморијален меѓународен боксерски турнир Мирослав Петровиќ 2021

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во просториите на општина Куманово се одржа прес конференција во врска со првиот Меморијален меѓународен боксерски турнир Мирослав Петровиќ 2021, кој ќе се одржи под покровителство и иницијатива на Градоначалникот и Советот на општина Куманово и Боксерска федерација на РСМ, во организација на Општински сојуз на спортови Куманово и Боксерски клуб Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст